onsdag 10 juni 2009

Stora tjejer:-D

Först och främst vill vi gratulera oss själva på 18-månadersdagen idag! Vi känner oss väldigt stora nu och kan en hel massa:-D! Vi är redo att bli storasystrar och har en mängd visdomar att dela med oss av till lillebror...

18 månader innebär en besiktning på BVC. Där var vi i morse och det började jättebra. Vi fick ta av oss ALLA kläder och leka på öppnis en stund. Vi får aldrig vara nakna där för mamma annars så det kändes bra.. Sen ropade Louise på oss och vi skulle mätas och vägas. Nya matchvikter är 9990g för Milla och 10220g för Elise. Båda har gått upp exakt ett kilo sen ettårskollen. Vi är 81cm båda två. Efter det blev det mindre kul.. En spruta i armen... Det gjorde inte jätteont kanske men vi gillade inte det ändå! Däremellan blev vi testade på lite skills som man ska ha som ettochetthalvtåring och vi blev godkända. Det var ganska lätt måste vi säga..
Annars har vi haft en ganska lugn vecka. I helgen festades det rejält, först kalas för vår nästkusin Maya och sen ett för mormor. Alla kusiner var här, det är alltid härligt att träffa dem! I söndags kom farmor och farfar äntligen hem. De har varit borta dölänge. Vi fick massor av kläder och ett par sandaler, det är vi glada för såklart. Imorgon ska vi hem till dem och leka med gräsklipparna som vi har där:-D!

Bättre bilder än så här ville vi inte ställa upp på idag...

1 kommentar:

Moster Jessica & Co sa...

Hej Mosters STORA tjejer!
Fast ni är ganska pluttiga tycker jag. Ska bli kul att se om Elin växt om er, vi ska till BVC nästa vecka :D

Sprutor är ganska tråkiga men ändå bra faktiskt. sägs det i alla fall...

Puss på er