fredag 6 augusti 2010

En slagen hjälte

Idag var vi på öppnis och lekte. Det var skoj såklart och vi busade och lekte en massa. Charlie också, han försöker alltid göra som vi. Men idag blev det för svårt för honom och han ramlade och slog sog i munnen. Det blödde överallt. Han fick ett ganska stort jack i munnen och vi fick bege oss till tandläkaren för kontroll.. De sa att det nog skulle bli bra men att han nog inte vill äta på ett tag och att det var tur att han inte fått sina tänder där uppe än för då hade det nog gått illa för dem.. Nu får han kanske de snabbare eftersom han har hål i munnen precis där de ska komma. Vi tog hand om brorsan så han blev glad igen snabbt! Nu vilar han ut ordentligt..

Vi har mest lekt på öppnis i veckan och haft det bra. Charlie var hos doktorn och fick sprutor häromdagen. Han blev jätteagr men det gick över fort eftersom vui lekte med honom. Han väger 12kg och är 80cm lång. Han följer sin kurva perfekt och BVC-Louise var mycket nöjd med honom!

Snart är semestern slut och vi börjar hos Gunilla igen. Det ska bli kul och ännu roligare i år eftersom vi får sällskap av challe! Mamma ska börja jobba snart och pappa ska följa med oss dit i början, när Charlie ska lära känna Gunilla. Det ska bli skoj!

2 kommentarer:

Moster J sa...

Åh nej lille gubben, hoppas du inte har jätteont :( Vilken tur att du har så fantastiska systrar som kan ta hand om dig.
Det kommer bli toppen hos Gunilla, tänk vad mycket kul ni kommer ha tillsammans!

Jessica sa...

Säg till mamma att uppdatera en sista gång innan hon börjar jobba...sen lär det väl inte bli så ofta :( Puss o kram