onsdag 25 februari 2009

Em helt vanlig dag (men rolig ändå)...

Idag har vi haft en alldeles vanlig dag. Först vaknade vi; Elise tog lite sovmorgon men Milla och mamma gick upp och lekte lite. Sen åt vi gröt och klädde på oss och gick till öppnis. Där träffade vi våra kompisar och lekte en massa. Det roligaste där är att klättra på rutschkanan och sångstunden! Men idag var vi upptagna med lite lek när det var sångstund så vi missade den... Efter det sov vi en stund i vagnen och när vi vaknade fick vi en glad överraskning:-D! Mamma hade gjort majsplättar till oss, det ÄLSKAR vi! Resten av dagen har ägnats åt lek och bokläsning.

Milla älskar sina böcker:-D

Elise meckar med bilen...

Sen kan man köra snabbt!

Om man känner oss vet man att vi kanske kladdar ibland när vi äter och inte alltid fokuserar helt på uppgiften utan har lite annat för oss medan vi äter. Men om man får plättar så äter man så här koncentrerat och låter ingen mat gå till spillo!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tjejer!
ni må tro att er morbror är impad av er som äter pannkakor! Han önskar att joel gillade det....duktiga är ni också på att äta själva :D

puss puss puss puss puss puss puss puss

Anonym sa...

Hej girls! Majsplättar lät gott. Säg till er mamma att skicka recept till min mamma för det har hon aldrig lagat! Tusen kramar Tilde

Anonym sa...

vad duktiga ni är på att äta. ser ju på bilderna vem ni fått intresset för böcker av... fast pappa gillar väl oxå böcker.. så då kanske ni fått det av både mamma och pappa... vilket betyder ett väldans stort intresse för böcker =)