onsdag 3 december 2008

Lekland:-D!

Idag har vi haft en jätterolig dag! Den började sådär, en kraftig blixt slog ner i närheten av oss så hela lägenheten skakade och strömmen gick. Den äldre av oss blev rädd och ville inte sova mer men den yngre lät sig inte störas och sussade glatt vidare en bra stund. Sen började det roliga! Det snöade idag så vi fick sätta på oss overall och vantar (det är dock inte skoj!) och bäddas ner i vagnen. Vi gick till tåget, träffade Oscar, åkte tåg, åkte buss, gick en bit och sen var vi framme vid LEKLANDET! Där var det jättekul och man kunde leka i bollhav, bland stora kuddar och krypa omkkring på stora madrasser och härja:-D! Perfekt för oss och Oscar! Vi lekte en lång stund, sen åt vi lunch och sen lekte vi länge till. Det blir man trött av så vi sov lääänge efteråt..


Vill vill också hälsa Moster Soffan och Morbror Joakim välkomna hem till Sverige! De har varit i Thailand och köpt presenter till oss... Och visst haft smekmånad men det är väl inte lika viktigt;-D!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att ni hade en bra dag!! Ni är himla lika nu, jag fick titta en extra gång :D Eller så är det för att vi inte setts på så läääänge nu :( men snart så!!
Vi saknar er favvistjejer!!!