torsdag 18 december 2008

Vår vecka

Vi har mycket att berätta om! I helgen var moster Jessica, Mattias och kusinerna här för att kalasa. Det var så kul att träffa de igen, särskilt Joel är en stooor favorit:-D! Han är jätterolig att titta på och han hjälper alltid oss med allt och så, en kusin i världsklass helt enkelt! Elin börjar bli stor nu också, så snart kan hon vara med och leka!

I måndags åkte vi till stan och fikade med tant Linda och mammas gamla fotbollskompis Åsa. Åsa har en liten kille som heter Victor, han var en riktigt söt en:-D! Fika var mycket trevlig och vi fick juice som var jättegod så vi var nöjda och belåtna!

I tisdags träffade vi Oscar en stund och shoppade lite. På kvällen kom en kompis till mamma hem till oss och åt middag och gav oss presenter, trevlig och uppskattat!
I onsdags var vi på öppnis. Det var julfest och väldigt roligt. När vi kom dit fick vi fika, vår favoritmat serverades. Fralla med ost! Mums! Sen var det dags för vägning, mätning och stick i benet hos BVC-Louise mitt i allt. Millas ettårsmått är 8800g, 75cm lång och Elise har måtten 9025g, 75 cm. Efter det var det dags att dansa kring granen och sen kom den bästa överraskningen nånsin! En helt egen strutglass!!! Det var bland det bästa som nånsin hänt oss i hela livet måste vi säga:-D!

Idag har vi varit hemma hos Eva och Ellenor på lunch. Det var många kompisar där och det var skoj som vanligt. Vi åt jättegod mat och snodde även varsin kaka så även denna dag är vi nöjda med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej våra matvrakskusiner :D
Vi vill också ha glass!
Mamma sa att ni kommer samma dag som tomten! Vilken toppendag det kommer bli :D

Puss från Joel och Elin