måndag 9 november 2009

Vår måndag

Idag har vi varit hos Gunilla (kyrkans lokaler eftersom det är måndag) och lekt och pysslat lite. Sen har vi varit hemma med mamma och Challe. Vi är väldans bra på allt som har med Charlies skötsel att göra. Vi är bäst på blöjbyten och nappistoppningar, bättre än mamma och pappa vill vi påstå! Charlie har förresten en ny hobby.. Han roar sig med att proppa in hela handen i munnen och försöka prata samtidigt.. Verkar sådär roligt men vi är ju glada för hans skull eftersom han tycker att det är roligt.

2 kommentarer:

Moster J sa...

hahaha har du heeela handen i munnen lilleman? Du är ju för skön :D

Härligt att se er så hjälpsamma mot brorsan tjejer, det betyder att man får göra lite bus också för att balansera upp dethela liksom :D Han har det lite för lätt den där Charlie ni får klä ut honom i klänningar och köra honom i vagnarna :D eller nåt.

Tilde sa...

Du har tur du Charlie som har två så bra storasystrar! Själv är jag en hejare på att torka bajs och dra upp speldosan. Jag försöker ständigt trycka in en napp i munnen på Elis men han fattar inte vad han ska ha den till. Lite korkad är han allt!
Kram Tilde