måndag 31 december 2007

Gott Nytt År!


Vi vill önska alla ett riktigt gott nytt år! Vi ser fram emot det nya året väldigt mycket för vi kommer att lära oss jättemycket och få göra en massa saker för första gången!

Vi kommer att få äta vanlig mat, lära oss krypa och kanske gå, dra Svensson i svansen massor av gånger, lära oss prata lite grann, gå på babysim, träffa många snälla kompisar till mamma och pappa och mycket mer under 2008!

Vi ska gå på minst två bröllop under året. Det första är redan på lördag, då gifter sig mammas kusin Emma med Daniel. Till sommaren blir det stor fest när moster Soffan gifter sig med morbror Joakim. Det ska bli jättekul!
Vi ser även fram emot sommaren för då är det fotbolls-EM:D! mamma säger att det är skoj! Sen när Zlatan och gänget har spelat klart är det dags för OS i peking:D...

Det händer en annan jättejätterolig sak till sommaren också men vi tror att det är hemligt fortfarande så vi kan nog inte avslöja det här.. Det gäller iallafall en eller kanske två släktingar till oss;D
Här kommer lite nya bilder på oss!
Milla letar efter sin tumme
Elise pratar med mamma
Tjejerna pratar med varandra
Milla försöker väcka Elise
Det gick inte så bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott nytt år mosters små älsklingar!! Hoppas ni har det bra, snart ses vi igen!!! Kusin Joel var vaken till 01 igår och tittade på rakter, det ni!!
Han hälsar med en puss på dataskärmen :D

puss från moster Jessica

Anonym sa...

Jag var faktiskt vaken till 01.45!!

Och det snöade igår kvää, men idag var det borta :(

puss puss puss puss